We werken uitsluitend met chocolade van zorgvuldig geselecteerde plantages. Zoals het zachte Dark Vietnam met zijn fruitige toetsen of het gewaagde Millot voor de zurige kick van rood fruit. Met die stevige basis gaan we in ons atelier op zoek naar de perfect uitgebalanceerde smaak. Onze ganaches, praliné en vruchtvullingen bereiden we boven de winkel, het enroberen, mouleren en finaliseren kun je meevolgen in het open atelier naast de shop.
We ontwikkelden een collectie van verfijnde pralines, met een huisgemaakte krokante praliné van Italiaanse hazelnoten en licht gezouten karamel.
Laat je verrassen door onze gedurfde smaken, zoals verfrissende Japanse yuzu of kruidige tijm-citroen.
Omdat ook een boterham op een doorsnee maandagochtend het beste verdient, ontdek je bij ons een ruime keuze aan casual chocolates. Wat minder formeel, net zo verfijnd.
Proef een van onze finger lickin’ good nutbutters, onze luxueuze interpretatie van een Snickers of de sardines met fleur de sel, een knipoog naar de beroemde zeevruchten.
Ontdek onze casual chocolatesMinimalistische chocoladeliefhebbers vinden hun gading bij onze uitgepuurde tabletten. Klassieke melkchocolade 35% voor de mellow hearted, een robuuste dark 80% voor de stoere karakters of Millot & Dark Vietnam voor wie houdt van de kick van een zuurtje. Geen poespas, 100 procent smaak
In onze winkel met open atelier ontdek je een ruime keuze aan artisanale chocolade. Spring binnen en laat je verrassen door onze smaken.
Neem contact op