Een nieuwe generatie chocolatiers

Jannes Deduytschaever droomde eigenlijk van een carrière als patissier – met pralines was te veel afwas gemoeid – maar na een stage en de inspirerende woorden van meneer Mesuere op de Gentse hotelschool, raakte hij geïntrigeerd door chocolade. De nieuwsgierigheid werd een passie, die hij kon ontplooien bij Chocolatier M in Knokke-Heist.

Toen hij Karen ontmoette, zijn andere grote liefde, bleek zij met haar organisatorisch talent de perfecte tegenhanger voor zijn creatief geweld. In 2020 openden ze samen hun eigen winkel in Gent. De bevestiging volgde snel: Jannes werd in 2022 door Gault&Millau uitgeroepen tot beste chocolatier van Vlaanderen.

Ontdek onze creaties

Ons team

Na drie jaar hebben we een klein, maar sterk team rond ons verzameld. Samen delen we de passie voor chocolade en leggen we elke dag opnieuw de lat hoog voor al onze producten, iets wat we graag laten zien in ons open atelier.

Benieuwd naar jouw favoriete smaak of keuzestress bij het uitzoeken van het perfecte geschenk? Dan staat Ward, ons vast gezicht in de winkel, graag voor jullie klaar.

Bezoek onze winkel